AndeoX Productions

Han gör verklighet av visioner

För att kunna förmedla en specifik känsla med en film eller en hemsida krävs ett alldeles speciellt öga som kan väcka visioner till liv. Med lång erfarenhet, gedigen utbildning och genuint intresse kan Andeox Productions göra dina idéer till verklighet. 

Mångsysslaren Jani Jokinen har många strängar på sin lyra och känns kanske bäst igen från sina två säsonger i Robinson. Men vad han egentligen brinner för är att producera filmer, skapa hemsidor och bygga avancerade datorer. Sedan 2006 driver han Andeox Productions och levererar företagsfilmer, bröllopsfilmer och hemsidor som får kunderna att häpna. 

– Det allra bästa är att se hur en person skiner upp när den ser vad jag har skapat. Det är den känslan jag tycker är absolut roligast, när man levererar något som kunden blir så fantastiskt glad över, säger Jani. 

Jani Jokinen

Att förmedla en känsla 

Oavsett om det gäller en hemsida eller en film jobbar Jani alltid nära kunden och gör sitt bästa för att möta deras önskemål och budget. Han brukar inleda projekt med en gratis konsultation för att därefter påbörja arbetet och sedan komma med ett förslag.  

– Det viktigaste är att förstå vad de vill ha så att man kan hitta en perfekt balans mellan kostnad och känsla. Ibland kommer kunden med en budget från början och då försöker jag komma med ett förslag som förmedlar precis det de vill ha för den budget de gett mig, säger Jani. 

När man som företag vill ha en film för marknadsföring gäller det ofta att balansera den information man vill få ut med hur företaget uppfattas. För Jani är det allra viktigast att förmedla en viss känsla till den som ser filmen, och det gäller oavsett vilket sammanhang det handlar om. 

– Med en bröllopsfilm vill man ge känsla av kärlek och förmedla essensen av det här paret. Gör man företagsfilm vill man förmedla den känsla företaget vill att man ska ha. Det handlar alltså inte om att få in all fakta utan mer om att de som ser filmen får en bra känsla, förklarar han. 

Enkelt och effektivt eller extra allt? 

Tack vare Janis långa erfarenhet i branschen, breda utbildning och enorma intresse för teknik kan han göra allt från de allra enklaste projekten till de mest avancerade. Oavsett om du vill ha en hemsida med helt skräddarsydda funktioner eller en enkel liten film är han rätt man för jobbet. 

– Man kan göra en enkel film som bara beskriver vad du gör eller en viss situation eller produkt. Eller så kan man göra en väldigt stor och fantastisk filmproduktion med professionella videokameror, skådespelare, ljussättning och scen. Allt från det väldigt enkla till något väldigt avancerat, säger Jani avslutningsvis. 


www.andeox.com/

Relaterade artiklar