Finn inre ro i en hektisk tid på Yasuragi

Inre ro och harmoni har sedan starten varit ledord för det japanska spahotellet Yasuragi. Nu inleder man ett samarbete med Inner Journeys, en del av Björnbacka Retreatcenter, i syfte att stödja samhällets pågående paradigmskifte med en grund i inre hållbarhet och existensiell hälsa.

– Vi ser detta samarbete som en fantastisk möjlighet att erbjuda fler att få en inblick i det som många av Sveriges företagsledare och entreprenörer redan har förstått är en viktigt del för att nå genuin framgång på ett personligt plan, men också för att kunna bidra till en bättre värld, säger Kristofer Skoglund, Commercial Director på Yasuragi.

Under många år har Yasuragi redan varit en del av denna förändring genom att erbjuda en lugn miljö som främjar reflektion, och ger tid att tänka de långa tankarna och aktivera det parasympatiska nervsystemet utifrån vilket vi inte bara läker fysiskt och mentalt, utan även kommer i kontakt med vår empati och kreativitet.

Höstens retreats

Samarbetet mellan Yasuragi och Inner Journeys kommer från och med hösten 2022 erbjuda olika retreats på Yasuragi. Det blir en möjlighet för fler att upptäcka vilka stora effekter det inre arbetet har på den yttre världen. Kurserna som hålls på Yasuragi är tänkta att vara smakprov på de längre fördjupningskurser som är förlagda till Björnbacka Retreatcenter.

– Det är bara tillsammans med andra vi kan förändra världen. För oss på Yasuragi är det ett viktigt strategiskt beslut att kroka arm med fler aktörer för att driva utvecklingen framåt. I detta samarbete och liknande tar vi nu avstamp för att vara en del av den rörelse som arbetar för att accelerera utvecklingen mot en mer hållbar värld i linje med initiativet “Inner Development Goals” vilka i sin tur syftar till att snabba på möjligheten att i stor skala aktivera FNs 17 globala hållbarhetsmål till 2030 säger Kersti Olophsdotter, Head of Brand på Yasuragi.

www.yasuragi.se
www.innerjourneys.org
www.bjornbacka.se
www.innerdevelopmentgoals.org

Textkälla och bildkälla: press.yasuragi.se/posts/pressreleases/yasuragi-inleder-samarbete-med-inner-journeys

Ett samarbete för en mer hållbar värld.
Relaterade artiklar